Полузащитникът Александър Цветков също като съотборника си в Берое Мартин Райнов е отказал на Левски. Халфът разкри, че "сините" направили опит да го привлекат, но ударили на камък.
 
Цветков прави така, че феновете на Берое бързо да забравят напусналия Карлос Охене.

"От Левски директно ми звъняха два или три пъти. Опитаха се да ме привлекат, но аз отказах поради лични причини", разкри Цветков.

"Добър отбор сме и имаме колектив. Мисля, че ще сме в челната тройка. Има конкуренция. Играе този, който треньорът реши", коментира Цветков в интервю за Диема Спорт.

"Мисля, че по някъкъв начин не се разбрахме в Черно море с треньора по незнайно какви причини. С момчетата обаче бяхме в много добри отношения. Даже още с някои от тях се чуваме и си пишем. Моето мнение е, че не се разбрахме с треньора", обясни халфът.

"Тренирам на максиммум. Не се лигавя, не се ядосвам, не се карам и не викам. Решение на треньора. Чувал съм, че не тренирам достатъчно, но не знам кой ги разпространява. Съжалявам единствено, че не се разбрах с треньора. Томаш е доста по-различен от Илиан Илиев. Доста добри виждания има. Почувствах се желан тук. Помолих ги да ме изчакат, понеже имах оферти от Казахстан, Кипър и Албания, но не ме устройваха", добави Цветков.

"Имам амбиция за националния отбор. Гледам да се докажа тук и живот и здраве да ме извикат отново в националния. Ожених се и сме щастливи и доволни. Колкото и да си добре, човек винаги се жени", каза още футболистът на Берое.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019