Легендарният домакин на ЦСКА Добри Димов, по-известен като Бай Добри, ще дари сумата, която трябва да получи, след като емблемата и активите на ПФК ЦСКА бяха платени, на детско-юношеската школа на клуба. Новината беше съобщена на официалния сайт на "армейците".

Той ще получи 1111 лева и веднага след това ще ги предостави на ръководството на ДЮШ, за да се използват за закупуването на пособия, които да бъдат полезни на децата в школата.

Бай Добри е част от ЦСКА от 38 години и пред очите му са израснали десетки червени легенди, като той е сигурен, че и в момента на "Армията" тренират бъдещи звезди на ЦСКА и българския футбол.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Призовавам всички кредитори, ако обичат ЦСКА, да последват примера ми и да дарят парите, които ще получат, на школата. Да дадем своя принос за развитието на децата ни", заяви бай Добри.

Лидерът на "Сектор Г" Иван Велчев също отправи призив към всички, които носят ЦСКА в сърцето си, да дарят парите, които ще получат, на ДЮШ или за друга кауза, свързана с червената общност.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019