Днес от 12:00 часа ще бъде церемонията по тегленето на жребия за 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Големият въпрос е ще се сблъскат ли двата изявени фаворита ЦСКА и Лудогорец?

Церемонията ще се състои в Националната футболна база "Бояна, като в него участие ще вземе и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

До 1/4-финалите достигнаха седем отбора от Първа лига и вторидивизионният Струмска слава (Радомир). От надпреварата отпаднаха носителят на трофея Славия и един от големите фаворити - Левски, който беше елиминиран от Черно море. 
 

Всички 1/4-финалисти: ЦСКА, Лудогорец, Ботев (Пд), Локомотив (Пд), Черно море, Етър, Септември (София) и Струмска слава.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Класиралите се осем отбора чрез пълен жребий ще определят четири двойки. Победителите се излъчват по системата на отстраняване в една футболна среща, съгласно условията на член 19, ал. 1, ал.3, ал.4 и ал.5 от Наредбата на БФС, сезон 2018/2019 г. Домакин на футболната среща е отборът, изтеглен първи при жребия. Мачовете ще се играят през пролетта на 2019 г.

Тегленето на жребия ще може да проследите на живо в БЛИЦ от 12 часа!

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019