Феновете на Пирин обявиха бойкот на отбора след домакинската загуба с 0:2 от Струмска слава (Радомир). Това стана ясно от публикация в социалните мрежи, пише „Струма“. „Орлетата“ са предпоследни във Втора лига и са на път да изпаднат от професионалния футбол.

„Последните 40 фена на Пирин официално спираме всякакво посещение на мачовете на този клуб. Взехме това решение единодушно. Приканваме никой да не посещава мачовете до края на сезона. Решението беше трудно, но е окончателно“, гласи изявлението на разочарованите запалянковци.

„Решението е правилно. Не защото някой ще се трогне, а защото Пирин е клуб, който няма право да бъде в такова състояние. Ако се правим, че нищо не се е случило, значи приемаме съдбата на Марек и Беласица с отворени обятия. Общината има ресурс, просто там 70 на сто от съвeтниците никога в живота си не са гледали мач на живо. Само Пирин, да запазим мълчание и да дочакаме по-добри дни с отсъствие“, пише Петър Димитров.

„Тези за стогодишнината искат да няма отбор. Докато са нарцисите, нищо добро не чака града и отбора. По-зле сме от селата“, смята Слави Иванов.

„Аз да събера един отбор от махалата, няма да изпадне от „Б“ група“, категоричен е Георги Граховски.

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019