Имало ли е наистина бой в националния отбор на България до 18 години? Дали е вярна информацията, че селекционерът Ангел Стойков е набил двама от футболистите – Димитър Стоянов (Славия) и Мартин П. Петков – Гривата (Левски).

Според информациите това се е случило по време на международния турнир „Валентин Гранаткин” в Санкт Петербург, където нашите завършиха на седмо място.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Както обикновено се случва, от мухата е направен слон. Стойков, който по принцип е спокоен и уравновесен човек, наистина си изпуснал нервите, но нищо повече. Нито е имало бой, нито пък пребити.

БЛИЦ успя да се свърже с треньора, който заедно с отбора днес се прибира от Русия.

„Ще бъда напълно откровен с вас. Говорих на висок тон с двамата – Митко и Мартин. Скарах им се. Но не съм ги удрял, камо ли да съм ги пребивал. Случаят е изключително много преувеличен. Ние сме колектив, а във всеки колектив понякога има дрязги и неразбирателства. Ако влезете в една футболна съблекалня, понякога ще чуете и разговори на доста висок тон. Всичко това е в рамките на нещата. Може да попитате всеки от момчетата”, заяви Стойков.

Вчера младите българи победиха Молдова в спора за седмата позиция след изпълнение на дузпи (1:1 в редовното време). Мартин Д. Петков вкара гола за националите, а съперникът изравни в последната минута.
После при ударите от бялата точка момчетата на Ангел Стойков показаха по-голямо хладнокръвие и заслужено спечелиха.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ