Етър опитва да задържи един от основните си футболисти - Крум Стоянов. Левият защитник има договор с клуба от стадион "Ивайло" за още година, но е получил предложения от други отбори, включително два тима от чужбина, научи БЛИЦ СПОРТ.

27-годишният бързак от Сливен достигна до националния отбор и бе част от състава на селекционера Красимир Балъков за евроквалификациите с Чехия (1:2) и Косово (2:3) след силните игри с екипа на Етър. 

През изминалия сезон Стоянов записа 28 мача за "виолетовите" в първенството, реализирайки 3 попадения и отчитайки се с 8 асистенции. 

Левият защитник в момента води подготовка с Етър и преди два дни игра в първата контрола, която бе дебют за новия треньор Росен Кирилов. В нея "виолетовите" победиха с 2:1 Дунав (Русе), като Стоянов асистира на Даниел Младенов за втория гол. 

В кариерата си до момента сливналията е играл за Черноморец (Бургас), Поморие, Славия, Локомотив (Пловдив), Ботев (Пловдив) и Динамо (Минск). Стоянов е носител на Купата и Суперкупата на България с екипа на "канарчетата" за 2017 г.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019