Марек ще бъде изведен днес при домакинския си мач срещу Балкан (Ботевград) от новия треньор Илия Илиев. Опитният специалист от понеделник води тренировките на отбора и за него това ще бъде първи официален мач начело на дупнишкия клуб.

Очакванията на публиката в Дупница са за първа победа на Марек от началото на сезона в Западната "Б" група. Досега младият тим на Марек записа само две точки в актива си, дошли след равенства с Белите орли и Академик (Сф) и се намира в дъното на таблицата във временното класиране, информира "Фокус". Именно с привличането на новия треньор в отбора, ръководството на Марек цели да го извади от това незавидно място в таблицата.

Двубоят ще е специален за треньора на гостите Стоян Коцев, който през миналата година упражняваше треньорската си професия в Марек и за нападателя Иван Редовски, който бе част от отбора на Дупница изпаднал от българския футболен елит. Въпреки това Стоян Коцев заяви, че няма никакви сантименти към бившия си клуб и ще мобилизира отбора си за победа на "Бончук". /БЛИЦ