Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Сокол (Марково) и Локомотив (Пловдив) завършиха 1:1 в среща от 2-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на стадиона в село Марково.  Срещата ще се запомни и с инцидента, при който двамата треньори се хванаха за гушите в края на мача и едва не се сбиха.

Двубоят бе изпълнен с груби нарушения и от двете страни, а докторът на мача влиза на терена над 10 пъти, за да помага на играчи, които се превиваха от болка. Нападател на Марково пък пробва да вкара гол с ръка, напомняйки на великия Диего Марадона. Освен, че опитът му се оказа неуспешен, той получи жълт картон за действията си.

„Черно-белите“ стигнаха първи до гол, попадението бе дело на Лебанов, който след серия от няколко финта отправи неспасяем удар в горния ляв ъгъл на вратаря на домакините. След това обаче, вместо да затвърдят успеха си, пловдивчани инкасираха попадение в собствената си врата, дело на Пулин Василев в 84-ата минута.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Изравнителното попадение стана причина двамата треньори Кириякос Георгиу (Локомотив Пловдив) и Спасов да се хванат за гушите! Само намесата на охраната предотврати сбиване между тях. Последва двеминутна разправи между двамата, като те си размениха доста остри реплики.

До края на мача преобладаваха основно нервите, както на терена, така и на трибуните.След последния съдийски сигнал двамата треньори отново размениха реплики лице в лице.