Собственикът на играещия във Втора лига Царско село Стойне Манолов реши за часове треньорския проблем в своя клуб. След като днес Тошко Янчев подаде оставка, минути след загубата от Септември с 0:3, тя е била приета, а малко по-късно отбора вече има нов треньор в лицето на Никола Спасов, информира "Гонг". Адмирала поема Царско село и ще проведе първа тренировка още в понеделник.

В този си ход вероятно амбициите на тима ще бъдат далеч по-големи от задържане във Втора лига – най-малко ще се търси възможно най-предно класиране.

Спасов е един от най-добрите имена в родния футбол, като само преди година и няколко месеца направи фурор, спечелвайки с Черно море Купата и Суперкупата на страната.

„Царско село не може да си позволи дълго време да стои без треньор, поради което реагирахме бързо и надявам се – адекватно“, коментира Стойне Манолов пред "Гонг". „Благодарим на Янчев за досегашната работа, но ние трябва да продължим да гоним високи цели“, допълни босът на Царско село.

Столичният клуб заема осмата позиция във Втора лига с актив от 4 победи, 3 равенства и 4 загуби и 15 точки. В следващия кръг Царско село приема Поморие.

ВСИЧКО ЗА ВТОРА ЛИГА - ТУК