Почти не остана време до началото на FCBCamp Bulgaria - футболното училище на ФК Барселона, което ще се проведе от 19 до 25 юни на комплекс "Царско Село" в София. Последни 30 места за желаещите да се запишат за участие.

Ето и кой двама футболисти ще бъдат патрони на тазгодишното събитие: Мартин Петров (бивш футболист на Ботев Враца,  ЦСКА, Сервет, Волфсбург, Атлетико Мадрид, Манчестър Сити, Болтън и Еспаньол) и Антонио Вутов (Левски, Удинезе, Козенца, Лече и Ботев Пловдив).

Освен това, благодарение на Найк, за всяко дете ще има подарък - топка, шапка или раница. А за трима късметлии от участващите в летния лагер - официална фланелка на ФК Барселона, подписана от Меси или Неймар. Трите фланелки ще бъдат раздадени след томбола, която ще се проведе в неделя (25 юни) след раздаването на дипломите - сертификати. 

За всякакви въпроси, мнения, информация и записване, можете да позвъните от понеделник до петък на следните телефони: 0899 914 455 и 0889 033 089 или да ни пишете в страница FCBCampBulgaria!