Защитникът на Берое Иван Бандаловски каза, че не е изненадан от победата с 3:1 над Левски, която той и съотборниците му постигнаха на "Герена" снощи. По думите на национала селекцията на Александър Томаш превъзхожда съперника и заслужено трите точки са в актива на тима от Стара Загора. 

Бандата, който е юноша на "сините", каза много силни думи за Левски и състоянието на отбора от "Герена" в последните години. 

"Превъзхождаме Левски и като индивидуалности, и като отбор. От Левски е останало само името. Преди десетина години - при Мъри Стоилов, съперниците губеха на "Герена" с 0:3 още при излизането от тунела. Не искам да ги коментирам, но взимат хиляда чужденци, а както виждате най-добрите им играчи са Жиката (б.р. - Миланов), Горанов и Костов. Вместо да залагат на българи... те така или иначе ще са от второ до четвърто място. Заради това, че има толкова много чужденци страда и националният отбор. В ЦСКА е същото. Ние започнахме с петима българи в мача на "Герена", а през второто полувреме влязоха още Виктор Генев и Мартин Камбуров", продължи Бандаловски.

"От началото на сезона играем добре. На Лудогорец не отстъпвахме. Играхме добре, но те си вкараха положенията. Знаете, че бюджетът им е с пъти по-голям от този на всички други отбори в България. Срещу Арда бяхме по-добри, дори и с човек по-малко. Вече трети сезон съм в Берое и сега сме най-силни. Да не се заблуждаваме от една победа, има още много мачове. Още в следващия кръг идва сериозен противник - Ботев (Пловдив). Трябва да сме постоянни и, както казва нашият треньор, да променим манталитета си", добави бившият капитан на ЦСКА. 

"Труден мач, изцедихме се физически. Имахме късмет да си реализираме положенията. Още преди няколко дни, когато победихме Дунав, казах, че сме по-силни от Левски. Дойдохме да ги надиграем, направихме го и заслужено си тръгваме с трите точки. За мен това е нещо нормално”, каза още Бандаловски.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020