Голмайсторът Тихомир Кънев и съотборниците му в скромния гръцки Кронос Аргирадес ще играят от новия сезон във втора дивизия. 33-годишният нападател е с основна заслуга за класирането на тима си в горното ниво на футбола в Гърция. 

През завършилия сезон отборът от остров Корфу финишира първи в група 3 на третия ешелон "Гама Етники". Кънев е с основна заслуга за успеха, отбелязвайки 7 попадения.

Бившият голмайстор на Светкавица (Търговище), Локомотив (Горна Оряховица) и Етър подсили Кронос през зимата, като през новия сезон е амбициран да бележи и във втора гръцка дивизия.

"Много съм доволен, че постигнахме целта. Често вкарвах голове и помогнах на Кронос да се класира във втора дивизия, което се случва за първи път в историята на клуба. Феновете тук ме боготворят, успях да се превърна в техен любимец. На остров Корфу е много добре и най-вероятно ще продължа да играя за местния отбор. Благодарен съм на всички в клуба за доверието, най-вече на президента Янис Караисарлис", коментира Тихомир Кънев пред БЛИЦ СПОРТ.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ