Вече бившият треньор на "Левски" Пепе Мурсия пристигна на "Герена" тази вечер, за да се сбогува с футболистите, а преди да влезе в съблекалнята говори пред медиите.

"Благодаря на всички, за добрата работа, и чудесното отношение, което имахте към мен. Прекарах хубав период в "Левски". Дойдох от първия ден с усмивка, и си тръгвам така, но и с още нещо - тръгвам си с "Левски" в сърцето", каза видимо развълнуваният Мурсия и извади шалче на "сините" от найлоновото пликче, което държеше.

"Трудно е да работиш в друг клуб в България, когато си бил в "Левски", отговори испанецът на въпрос дали има вариант да остане в България.

"Аз вярвам, че ние ще спечелим срещу Берое, и ще сме сред лидерите в първенството. Казвам "ние", защото още се асоциирам с "Левски", и така ще бъде винаги. Благодаря на всички, с които работих - на президента Батков, на Георги, на спортния щаб, на персонала, и на футболистите. Благодаря и на феновете на "Левски". Отборът завинаги остава в сърцето ми", продължи испанецът.

"Нищо не се знае, някой ден може и да се върна в България, защото човек не знае какви нужди ще има, но ми е трудно да си представя да работя за друг клуб, след като съм бил в "Левски". Не става дума за някакви различия, просто може би бях прекалено усмихнат и търпелив. Разбрах какво е да си в "Левски". Това е най-популярният и голям клуб в България, който значи много за хората", допълни Пепе Мурсия.

Специалистът поема обратно към Испания, след като се задържа в "Левски" едва 55 дни. С него си тръгва и сънародникът му Анхел Пинтадо.