Мощен спонсор е влязъл в преговори с ЦСКА, информира „Тема спорт“. Става въпрос за компания, чийто предмет на дейност е свързан с лотарийни игри. Фирмата, която е сред лидерите на пазара у нас, е стартирала разговорите с ръководството, но на този етап няма информация да е подписан договор.

Любопитното е, че компанията вече спонсорира и друг от водещите тимове в България. Повече яснота около преговорите се очакват след реванша на ЦСКА с Титоград в Черна гора за Лига Европа.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Нещата до голяма степен зависят от позицията на „червените”, които трябва да дадат своя отговор на отправеното предложение за сътрудничество чрез реклама. Спонсорът предявява желание логото му да фигурира на екипите на отбора.

Кандидат-рекламодателят проявява желание логото му да фигурира на екипите на отбора. В момента клубът има три спонсора – мобилен оператор, букмейкър и производител на кафе. Емблемите и на трите компании са върху екипите на ЦСКА. Наскоро „червените“ се сдобиха с още два спомосъществувателя – фирма за ядки и производител на костюми.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери