Ръководството на ЦСКА ще има среща днес, на която ще бъдат обсъдени селекционните въпроси, съобщава „Тема Спорт“. В София вече са треньорът Нестор Ел Маестро и консултантът Люпко Петрович. Силните фигури в клуба ще коментират евентуални попълнения, както напускащите играчи. За зимната селекция са предложени играчи както от страна на Ел Маестро, така и от главния мениджър Стойчо Стоилов.

Възможно е част от футболистите, които не са нужни в първия тим, да бъдат преотстъпени. Селекцията на „армейците“ ще бъде малка, като новите ще са не повече от трима. Клубът се оглежда за попълнения основно в защита и за позицията зад нападателя.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Не е ясно дали за старта на подготовката ще има нов футболист. Преди година за първото занимание се явиха три попълнения – Жеферсон, Роланд Алберг и Жеан Бланко.

ЦСКА започва подготовка утре сутринта в Панчарево, където тимът ще се готви до 13 януари. Следва лагер в Испания от 15 до 29 януари. Към този момент е обявена една контрола – с немския Бохум. Планирани са и две проверки след завръщането от Пиренеите.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019