Много известен специалист, ставал шампион с Левски и работил начело на националния отбор, може да поеме „сините“ от лятото. Както е известно, до края на сезона тимът от „Герена“ ще бъде ръководен от Георги Тодоров, който заменя освободения Георги Дерменджиев.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Много е вероятно след финала на шампионата начело на Левски да застане Димитър Димитров. Херо е пред раздяла с казахстанския Иртиш. Тимът от Павлодар се представя слабо от началото на сезона и има пет загуби в седем мача, като записа поражения, без да отбележи гол в последните три от тях.

Херо беше начело на Левски през пролетта на сезон 1999/2000, когато изведи „сините“ до спечелването на титлата. Решителен тогава се оказа „кървавия гол“ на Георги Иванов-Гонзо за успеха с 1:0 над ЦСКА на 13 май 2000 г. Под негово ръководство Левски спечели и купата на България след 2:0 над Нефтохимик на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Другите варианти за нов треньор на Левски са Петър Хубчев (който първо изчаква възможност за работа в чужбина), Николай Киров, Емил Велев и чужденец. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019