Станимир Стоилов е водил преговори с представители на арабски шейх за поемането на отбор от ОАЕ, научи ексклузивно БЛИЦ. Още преди месец най-четената агенция съобщи, че Мъри е в полезрението на клуб, където плащат изключително високи заплати.

Информацията ни беше потвърдена от достоверни източници, които разкриха, че през миналата седмица Стоилов е разговарял именно с въпросния тим от Обединените арабски емирства.

Колкото и сензационно да звучи обаче, Мъри е отхвърлил примамливата оферта, тъй като му е бил предложен договор само за четири месеца.

„Неговото желание е да започне работа в клуб с перспективата да е там минимум една година. Арабите го уверили, че може да удължат контракта, но не били категорични, тъй като имало вероятност клубът да бъде продаден. Именно евентуалната смяна собствеността е отказала Мъри”, уточниха източници на БЛИЦ.

Winbet - победата е емоция! (18+)

При положение, че беше подписал, Стоилов щеше да получи само за четири месеца луди пари - 300 000 долара, което прави над половин милион лева.

„Мъри си има достатъчно пари. Така че, изобщо не съжалява. И как да съжалява, като самият той отказа офертата. Станимир Стоилов ще си намери със сигурност нов отбор, но в момента е в процес на изчакване”, добавят запознати.