Треньорът на Левски Николай Митов остана доволен от победата над Витоша (Бистрица), първа за тима му през този сезон. Митов бе изпратен с възгласи "Оставка!" от феновете след последния съдийски сигнал, но оправда колебанията в играта на отбора с това, че тимът все още се гради и че трябва време за това.

"Доволен съм от победата, днес отбелязахме голове, стана добър мач, това е тим, който играе футбол срещу нас, доволен съм от 3-те точки, имахме ситуации до десетата минута мачът да е 2-3 гола. Във всеки мач играем за победа, аз давам всичко от себе си, заедно с щаба, ако има нещо ръководството трябва да каже, в България нещата са така. Всичко е в ръцете на ръководството, пак го казвам, имам им подкрепата", коментира Митов пред Диема Спорт.

Той бе попитан за коментар на твърденията, че бившият мениджър на Челси Аврам Грант може да го замени на поста.

"Бил съм на стаж при Авраам Грант, не мога да коментирам друго. Отбор се прави с време, не става с 13-20 дни подготовка, Левски трябва да изгради отбор, в момента изграждаме отбор, Левски винаги се е борил за титлата, но в момента градим отбор, не става да махнеш 10 човека, трябва време, иначе се получава лъкатушене", завърши Митов.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма