Треньорът на Пирин Милен Радуканов бе щастлив след равенството 0:0 срещу ЦСКА на „Българка Армия“ и заяви, че това реми е за феновете на тима от Благоевград.

„Доволен съм от мача. Спечелихме точка със себераздаване. Приятно е, феновете ни подкрепят, поздравявам футболистите за изключителното им себераздаване. В съблекалнята им казах да не се отказват в нито един момент от мача. Имаше моменти, в които можеше да допуснем попадение. Каранга беше спрян, защитниците ни са отлични. Целият отбор се стара. На щаба искам да благодаря също“, сподели Радуканов пред „Диема Спорт“ след мача.

„Знам качествата на Макенджиев. Той е най-опитният, помага на момчетата. Всички се борят до последно, заслугата е на всички. Липсват ни креативни футболисти. Можеше и да успеем да вкараме, ако имахме такива футболисти. Гледаме най-добрите качества на футболистите и извличаме максимума им. Трябва да печелим точки. Удоволствие е да се завърна на „Българка Армия“. Тук имам само хубави спомени. Сектор „А“ ме поздрави, за което им благодаря. Борим се срещу всеки отбор, ще се опитаме да спечелим следващата среща. Ще търсим максималния резултат“, допълни наставникът  на „орлетата“.

„Някои неща се изчистиха. Сигурен съм, че ще се изчисти всичко. Футболистите работят и с повече настроение. Когато губим, трябва да сме заедно. Когато печелим, пак трябва да сме заедно“, завърши Милен Радуканов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма