Националът на България Николай Михайлов говори преди излитането на тима за Прага, където "трикольорите" ще срещнат Чехия в петък в третата си евроквалификация от група "А". Стражът на Левски сподели очакванията си за двубоя и обяви, че е нужна агресия срещу подобен съперник. 

"Нормално, мисля, че свършихме доста работа. Надявам се в петък да излезем и да играем добър футбол, с новите неща, които тренирахме през седмицата. Дано успеем да изиграем един добър мач и да постигнем добър резултат. Със сигурност ни е необходимо повече време, наистина доста неща пробвахме, надявам се повечето да успеем да ги приложим. Трябва да излезем да отговорим на агресията, тежък мач ни очаква, както всеки един в група. Дано и от двата мача вземем максимален брой точки", каза Михайлов.

За България това ще е трети мач от евроквалификациите след тези с Черна гора на 22 март (1:1) и Косово на 25 март (1:1). "Лъвовете" заемат второ място в група "А" с 2 точки, като изостават на 4 от лидера Англия. Косоварите и черногорците са с по 1 точка, а последни са чехите с 0, но и мач по-малко от нас.
Нашата квалификационна група за Евро 2020