Борислав Михайлов направи интересно разкритие по време на днешната си пресконференция. Той отдели време да коментира съдийството в първенството.

„Сигурно ще има промени. Не само в Съдийската комисия, но и някои от съдиите. Вчера съдията, който свири ЦСКА – Лудогорец, е топ съдията на УЕФА. След като от топ съдията и двата отбора са недоволни или той не се е справил, или се оправдават със съдиите. Но нито аз, нито моите колеги, нито шефът на съдиите им влияем. Това също се знае в България - кои 3-4 души натискат съдиите. Аз им казвам съдийски мениджъри. За това търсим също помощта на държавата, има си начини да бъдат прихванати“, коментира Борислав Михайлов.

Той говори и за хулиганите по стадионите, засягайки случилото се на Локомотив Пловдив – ЦСКА преди няколко седмици: „Футболният съюз ще инициира среща с министъра на спорта и министъра на вътрешните работи. Това нещо може да се контролира само с помощта на държавата. Без полиция на стадионите няма как да стане. Когато има запалянковци от този род, очевидно не всяват респект. България е една от малкото държави в Европа, в които има закон за футболните хулиганство. Всички ги знаят кои са. Просто законът трябва да се изпълнява."

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗOН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018