Доцент Михаил Мадански се завръща отново на стадион „Огоста”.  Водещият преподавател в НСА ще бъде спортен директор на Монтана и ще отговаря за всички отбори в школата - от най-малките детски гарнитури до представителния мъжки тим. Доц. Мадански изпълняваше същата длъжност и преди две години, когато си тръгна седмица след като тогавашния треньор на монтанци Ферарио Спасов подаде оставка. 

Преди това двамата изведоха отбора до промоция за елита. Новината за неговото назначение съобщи днес от Банско специално за chervenkarton.com кметът на Монтана Златко Живков, който се качи при отбора, за да види как върви подготовката му в пиринския балкан. 
Монтанският градоначалник ще изгледа контролата Славия – Струмска слава, която ще се играе тази вечер. Неговият интерес и този на целия треньорски щаб на монтанци са продиктувани от факта, че с тима от Радомир отборът на Явор Вълчинов се изправя във втория кръг от първенството на Втора лига. 

В петък Златко Живков ще изгледа и проверката на Монтана с Пирин (Гоце Делчев). Двубоят с третодивизионния тим е от 10:30 часа на един от терените в комплекс „Пири”.

Пълната програма на Втора лига