Лудогорец работи усилено по лятната селекция. В плановете на "орлите" е марокански национал от местното първенство. Става въпрос за Аюб Ел Кааби, като разградчани вече са започнали преговори с агента на играча, пише „Тема Спорт“.

Офанзивният халф носи екипа на мароканския Беркане. Ел Кааби има 8 мача и 10 гола за националния си отбор. През зимата бе част от отбора на Мароко, спечелил Купата на африканските нации. В този турнир участниците бяха представени само от играчи от местните първенства. В седемте двубоя Кааби реализира 9 попадения, включително във финала с Нигерия.

Именно там е бил забелязан от скаутите на шампионите. През март пък бележи при победата над Узбекистан в контрола. Херо иска поне три нови попълнения през лятото. Приоритет са крайни защитници и атакуващ халф. Набелязаните футболисти са съгласувани със спортния директор на Лудогорец Методи Томанов.

Очаква се разградчани да имат свой човек на световното първенство в Русия (14 юни – 15 юли), който ще има задача да оглежда играчи за шампионите.