Един от любимците на Сектор „Б“ е пред завръщане в Левски. Александър Александров-Кривия ще стане част от новия селекционен съвет на клуба. Той ще има ролята скаут и ще има думата по привличането на играчи, пише "Тема спорт".

За негово идване на „Герена" се заговори още в началото на годината, когато шефовете на клуба бяха други. Тогава Александров посочи, че с удоволствие би работил за сините, но първо някой трябва да го покани. Най-вероятно 44-годишният пловдивчанин ще започне работа веднага, защото Левски вече закъснява с лятната селекция.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Една от основните задачи пред ръководството на Левски е създаването на селекционен съвет. В него ще влязат 5 или 7 души. „Сините“ са канили и бившия главен скаут на Лудогорец Методи Томанов. Досега обаче няма яснота дали той би започнал работа на „Герена".

От настоящия спортно-технически щаб на „сините“ Кривия е бил съотборник с Димитър Телкийски и Димитър Иванков. Първият е помощник-треньор на Георги Дерменджиев, а вторият отговаря за подготовката на вратарите.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019