Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев написа в социалната мрежа “Фейсбук” няколко неща свързани с шампионите.

“Рекорден брой поръчки в онлайн магазина, а има още време до края на декември. Остават 51 харесвания на официалната ни страница във Фейсбук, за да минем 100 000. Не е зле. Чета коментари за посещаемостта ни на мача с ФК Цюрих и генералните изводи, които се правят. Не им обръщам внимание, защото анализаторите забравят, че на този стадион тази година се изиграха 9 евромача, от които "Лудогорец Арена" беше пълен на 100% в няколко от тях. Да не забравяме и няколко мача с основните конкуренти Левски и ЦСКА. 

Като си преживял всички емоции през годината ти е простено да пропуснеш мач в четвъртък, от 22 ч. и при минусови температури. Но това за пропагандата няма значение. Тя си работи с пълна пара. Само че ние май сме костелив орех. Оказа се, че работим добре и в условията на силен шум. Ще използвам футболното клише: "запазваме концентрация". Казано по-просто: Когато забравят темата със съдиите и празните седалки, значи Лудогорец яко е заскърцал.

В момента точките са рекордни за полусезона. Малко почивка и през януари с нови сили”, написа Петричев във “Фейсбук”.