Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо изрази мнение, че отборът му е имал огромно превъзходство спрямо Берое в осминафиналния мач за Купата на България. Специалистът добави, че не е нормално момчетата му да правят толкова пропуски. Орлите" елиминираха старозагорци след 4:3 при дузпите и общ резултат 5:4 (1:1 в редовното време и след продължения)

„Емоционален бе много мачът, даже инфарктен за нас треньорите, но интересен за феновете. Мач с огромно наше преимущество, с много голови положения, освен две греди и ситуации един на един. Днес на моя имен ден страхотно ни вървеше, но за мен не е нормално толкова да изпускаме. Не мога да си обясня дали е липса на концентрация или неумение. Толкова положения е обидно да се изпускат“, започна Херо, който днес празнува имен ден.

„Ние с тази формация излизаме за първи път. Нормално е в първите минути да има стиковане. Допуснахме гол от статично положение. Не си спомням да е имало чисто положение пред нашата врата. След това момчетата влязоха в мача и имахме преимущество“, каза Димитров пред Диема Спорт.

„Разбира се, че ще анализирам поведението на всички играчи. Не е коректно тук да да правя оценки. Аз ще преценя дали представянето ме задоволява. Има хора, които могат да помогнат. Днес пуснахме един 19-годишен футболист от школата (б.р. - Светослав Ковачев), мисля, че се представи добре“, добави спецът.

„Когато се стигне до такива моменти, най-важна е психиката и увереността. Изключително важна е тази седмица с директни противници за първото място (б.р. - Левски и ЦСКА), с отбор като Брага. Ще бъде тежко, но трябва да опитаме да излезем с чест“, продължи Херо.

„Нашата задача е да възстановим хората, друга задача нямаме“, завърши Димитър Димитров.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018