Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев беше доста лаконичен в коментарите си след загубата с 0:2 от Апоел (Беер Шева). "Орлите" отстъпиха на израелците в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. 

„Лудогорец игра добре, но получихме две попадения. Затова загубихме”, бе краткият коментар на Дерменджиев.

На пресконференцията след мача израелските журналисти го попитаха за твърдата игра срещу капитана Маор Меликсон и недобрата работа срещу звездата на Апоел Антони Нвакаеме, който вкара първия гол и асистира за втория. Дерменджиев обясни, че двамата са футболисти в много сериозна форма, като нигериецът е доказал това с гола си за 1:0. "Оставаме с шансове за реванша", смята треньорът на Лудогорец. 

„Имахме шанс да вкараме, за това можем да съжаляваме. Футболът е футбол и се играе на голове. В този мач Лудогорец не игра лошо. Не беше лош мач за нас. Вие знаете, в един турнирен мач, когато ти вкарат гол, играта става различна, при втори гол - още повече. Има още 90 минути, във футбола всичко е възможно", продължи Дерменджиев пред "Дарик" радио.

"Не сме се предали. Ще се подготвим за двубоя в Разград и ще направим един мач, след който да излезем победители. За мен шансовете все още са 50:50. Напрежението в един такъв мач не е малко, винаги има вероятност някой от играчите да сбърка. Знаехме предварително, че те са силни на контраатака. Видяхте по какъв начин ни вкараха головете. Трябва да бъдем внимателни, защото те имат класни футболисти, които контраатакуват бързо”, добави Дерменджиев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма