Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Шампионът на България Лудогорец ще привлече голмайстора на националния отбор на Малта Майкъл Мифсуд. Според медиите на островната страна, които се позовават на неназован източник, към 31-годишния нападател интерес проявяват и други отбори от Европа.

Разговорите между ръководствата на Лудогорец и малтийския първенец Ла Валета, където се подвизава Мифсуд, вече са стартирали. Според "Таймс ъф Малта" собственикът на Ла Валета Виктор Шириха, който е корабен магнат, е бил в България и лично е водил преговорите.

Майкъл Мифсуд има 88 мача и 32 гола за националния тим на родината си. В своята кариера той е играл за Слиема Уондърърс, немския Кайзерслаутерн, норвежкия Лилестрьом и английските Ковънтри и Барнзли. След последния си престой в Англия той не успя да си намери отбор навън и се върна в Малта през юли миналата година и подписа договор за 4 години с най-популярния отбор в родината си Ла Валета.

Ако Мифсуд бъде официализиран като ново попълнение на лудогорските орли, то той ще стане втората лятна придобивка след холандеца Мичел Бургзорг.