Лудогорец си го върна на ЦСКА. Юношите на "орлите" до 19 години постигнаха убедителна победа над връстниците си от София в сблъсъка между двата тима от XXII кръг на първенството в Елитната юношеска група, взимайки донякъде реваншизъм за загубата на първия тим от "армейците" за Купата на България с 0:1. Двубоят се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли". Освен с резултата, срещата  ще се запомни и с изключително красивия гол на Кристиян Кънчев от центъра на терена.

Момчетата на Тодор Живондов поведоха в 12-ата минута. След корнер над всички се извиси Методий Стефанов и прати с глава топката в мрежата. 

В 40-ата минута Кристиян Кънчев отбеляда попадение, каквото рядко се вижда по футболните терени не само у нас. Той отне една топка, поведе я, видя, че вратарят на "червените" е излязъл напред и с великолепен удар го прехвърли от дистанция около 50 метра. 

В последната минута от редовното време на първата част Милен Манчев от ЦСКА получи червен картон за опасна игра. При едно непреценено добре влизане той разби с бутоните лицето на Георги Стоянов, който напусна принудително терена. 

До почивката не паднаха повече попадения и двата отбора се оттеглиха при резултат 2:0 за разградчани.

През втората част, след грешка в отбраната на Лудогорец, "армейците" успяха да върнат един гол в 63-ата минута, като голмайстор бе Асен Дончев за 2:1. 

"Орлите" отказаха съперника с хубаво попадение в 87-ата минута. Велислав Минков проби отлично и можеше да завърши акцията сам, но предпочете да подаде на Станислав Вълчев, който реализира на празна врата за 3:1.