Локомотив (София) разби Рилски спортист с 6:2 в контрола. Проверката не беше предвидена първоначално, като заради снега отпадна планираната такава със Септември (София), информира "Гонг". В крайна сметка "железничарите" успяха да изчистят изкуствения си терен от снега и на него приеха третодивизионния тим от Самоков.

Още до почивката резултатът стана 5:1 за Локомотив. При 0:0 дузпа за домакините пропусна Николай Цветков-Демона, а след това започна серията от голове. Точни бяха Здравко Димитров, Илия Димитров, Христос Контохристос на два пъти, и Емил Виячки, а самоковци намалиха за временното 3:1.

След почивката играчите на Локомотив намалиха оборотите, но все пак Илиян Стефанов реализира за 6:1, преди да бъде оформено крайното 6:2.

На 27 януари избраниците на Младен Додич и Рилски спортист отново играха контрола на изкуствения терен в „Надежда“, като тогава завършиха 2:2.

Контролата днес на живо изгледа Владислав Романов, който прие да се завърне в Локомотив и да помогне на любимия си отбор за класирането в Първа лига. Както вече стана ясно, в "Надежда" се надяват отново да разчитат и на Цветан Генков. 

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2017/2018

Пълната програма на Втора лига