В истински голов спектакъл се превърна срещата от дублиращата група между Литекс и Левски. Този път “оранжевите” взеха победата с 5:3, след като мъжете им загубиха с 0:2 в събота.
На тренировъчната база “Салито” за домакините на два пъти се разписа бразилецът Диего, а по един гол добавиха Момчил Цветанов, Дубала и Крум Бибишков. За “сините” точни бяха Мариян Огнянов, Джунейт Яшар и Георги Чакъров./БЛИЦ

Останалите мачове:

ЦСКА - ПИРИН 4:0

ЛОКО (Сф) - ЧЕРНО МОРЕ 2:0

Локо (Сф) победи Черно Море с 2:0 мач от дублиращата група. Головете за „червено-черните” реализираха Спас Спасов в 36-та минута и Преслав Йорданов в 65-та минута. Срещата бе изгледана от бившия председател на съдийската комисия Боре Александров, който дойде да наблюдава изявите на сина си Мартин, който бе главен съдия на тази среща.

СПАРТАК (Вн) - МИНЬОР (Пк) 6:0
Дублиращият отбор на Спартак отнесе с 6:0 гостите от Миньор (Пк).Три от головете за "соколите" вкара Михаил Аврионов. По един отбелязаха Слави Костенски, Михаил Михалев и Йордан Пенев.
В средата на второто полувреме Генади Луго пропусна да вкара отсъдената в полза на варненци дузпа.

ЛОКО (Мз) - ЧЕРНОМОРЕЦ 4:0
Дублиращият отбор на Локо (Мз) победи с категоричното 4:0 Черноморец. Тодор Симов откри резултата в полза на домакините в 7-ата минута. В продължението на първото полувреме Краси Георгиев пое топката на границата на полето, излъга защитник на гостите и с удар в долния ляв ъгъл удвои резултата.
В 77-ата минута Фаусто от пряк свободен удар направи резултата класически. Секунди преди края на срещата Тодор Симов излъга вратаря за 4:0, като вкара и вторият си гол в мача.

БЕЛАСИЦА - БОТЕВ 1:4