Треньорът на Левски Делио Роси бе спокоен след измъчената победа с 1:0 след пордължения над Ботев (Гълъбово) в 1/16-финал за Купата на България. Антонио Вутов вкара победния гол в 111-ата минута на срещата, която се игра на „Трейс Арена“ в Стара Загора.

“Играхме много затворено. Това са мачове, в които трудно се играе, ако не вкараш рано гол. Този мач ми послужи, за да мога да вкарам в игра футболистите, които не получават много игрови минути. Дадох шанс и на новите футболисти, които не са изцяло готови, но съм щастлив, че се вложиха максимално. Хоумър не беше много затруднен, докато Кабрал добре се включи, но Белмонт си пролича, че е далеч от най-добрата си форма“, сподели Роси пред „Диема Спорт“ след мача.

„Вчера бяха направени допълнителни медицински изследвания на Обертан. Наясно сме какво е положението, но не мисля, че е нещо сериозно. На утрешната тренировка ще разберем със сигурност как е. Има пет дни до мача с Берое. Мисля, че ще сме готови. Нашето израстване минава през такива мачове, в които взимаме трудно победата“, добави италианският специалист.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ