Треньорът на Левски Делио Роси призна, че неговият тим не се е представил никак добре в мача с Витоша (Бистрица), който завърши при резултат 0:0. Той обяви, че всеки друг, който не е бил на терена, би се представил по-добре от тези, които са били в игра.

"Не ни се получи смяната на постройката. Още не сме се адаптирали добре към новата схема. Нямахме възможности, защото противникът се отбраняваше с 10 човека. Не успяхме да вкараме и дузпата, а след това нямахме възможности да отбележим", започна Роси.

"Определено не се представихме добре. С времето в такива мачове, противникът набира самочувствие. Навиваме ръкавите и започваме да работим отново от утре", продължи треньорът на "сините".

Относно оставянето извън групата за пореден път Бабатунде Адениджи: "Изборът ми беше такъв. Но в такива мачове, явно всеки би се представил по-добре от тези, които бяха на терена", обясни италианецът.

"Смяната на Боримиров не променя нищо. Аз трябва да оправям проблемите на отбора и смяната на ръководството не променя моята работа и моите задължения", коментира Роси смяната на Даниел Боримиров.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма