Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев продължава със сериозни промени в клуба. След вчерашната смяна на треньора Славиша Стоянович с Георги Дерменджиев, днес главният мениджър на "сините" Кирил Вангелов беше освободен от поста, информираха колегите от "Спортал". Това се случи на срещата между него и Колев, който обявил на бившия защитник, че не влиза в плановете на новото ръководство.

Отговарящият за скаутското звено предостави цялата информация около тима, като разкри пред новия силен човек, с какви футболисти се водят преговори, на които постове отборът трябва да бъде подсилен, а също така кои футболисти е добре да бъдат продадени.

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

Двамата изгледаха заедно голяма част от първото занимание на Дерменджиев, след което директорът отиде по срещи. Вангелов напуска лагера на "сините", като се очаква утре да се завърне в България.

Той беше част от скаутското звено от близо десет години без пауза от няколко месеца при Георги Иванов-Гонзо.

"За мен смяната на треньора в този момент на подготовката е грешка. Никога хората няма да ме чуят да кажа една дума срещу Левски. Обидно ми е било, че съм обвиняван за грешки в трансферите, с които нямам общо. Съвсем спокойно мога да заявя, че съм левскар и обичам Левски повече от по-голямата част на феновете, които критикуват. Моето мнение е, че треньорът в Левски трябва да задава профилите на играчи, които иска да бъдат привлечени, а не той да взима крайното решение. То трябва да бъде политика на клуба. През последните години се смениха много треньори, като именно заради това има и такова голямо текучество на футболисти. Треньор идва и казва не искам този и този, след което идва друг и така... Пожелавам успех на Левски", коментира пред "Спортал" Кирил Вангелов.

Припомняме, че от вчера и Красимир Иванов се прости с директорския си пост в Левски. Той досега беше изпълнителен директор.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019