Португалски халф ще е перлата в лятната селекция на Левски. На "Герена" са набелязали играч от страната европейски шампион, който да запълни дупката в средата на терена. В момента на "Герена" изчакват решение на Арбитражната комисия в страната му, преди да оформят трансфера му.

След като той прекрати договора си, ще може спокойно да подпише със "сините". Надеждите са това да се случи до края на другата седмица, за да може да започне тренировки с тима, пише “Меридиан Мач”. От клуба обаче пазят в строга тайна името на въпросния португалец, за да не провалят сделката.

"Сините" чакат и още един играч в центъра на терена. Отново става дума за чужденец, който ще дойде като свободен агент. Именно с тези две попълнения на "Герена" се надяват да запълнят дупката оставена от напускащите Георги Костадинов и Джереми де Ноойер.

На "Герена" със сигурност ще има и нов атакуващ халф. Това трябва да бъде Антонио Вутов. Така спокойно може да се каже, че от настоящата средна линия на "сините" единствено Мехди Бурабия може да се надява да играе и през новия сезон, както и понякога Ивайло Найденов и Роман Прохазка, който обаче приоритетно ще бъде изпозван на фланга.