Маскирани лица са нанесли побой на клиенти на заведение в ж.к. „Младост”. Това съобщиха от пресцентъра на МВР относно екшъна, за който БЛИЦ информира пръв снощи. Инцидентът се е разиграл малко след края на двубоя между Левски и Хайдук (Сплит) от втория квалификационен кръг на Лига Европа. „Сините” отпаднаха от турнира след загуба с 1:2.

Снощи, около 22.40 часа, на тел. 112 е получен сигнал за сбиване пред квартално заведение в ж.к. „Младост”. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и спешна помощ.

По първоначална информация пред заведението пристигнали с автомобили около 20 маскирани, които нанесли побой на клиенти, намиращи се пред обекта.

Пострадалите са транспортирани от екипи на Бърза помощ в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Те са прегледани и освободени с леки наранявания. На местопроизшествието е извършен оглед, разпитани са свидетели.

Криминалистите работят в рамките на образуваното досъдебно производство, изясняват всички факти и обстоятелства около случая, предприети са действия за установяването на извършителите.