Треньорът на Левски Николай Митов заяви, че футболистите му тотално са контролирали мача срещу Локомотив в Пловдив, но за съжаление не са успели да реализират победен гол. В крайна сметка двата тима завършиха 0:0 на „Лаута“ и спечелиха по точка, която е първа за „сините“ този сезон, след като те отложиха мача си с шампиона Лудогорец от първия кръг заради участието си в Лига Европа.

„Контролирахме двубоя, но не успяхме да вкараме гол през второто полувреме. Като не вкарваш, това е положението. Като цяло не стояхме лошо на терена. Не можем да се съберем за един месец. Досега не сме тренирали заедно всичките. Имаме двама нападатели, но нямаме крила. Това е един чисто нов отбор“, сподели Митов след мача.

„Те имаха контраатаки, ние имахме положения. Мисля, че контролирахме играта. Сега започва първенството, има много мачове. Желанието го имаше. През първото полувреме имаше технически брак, който трябва да го премахнем. Обертан не е готов физически. Като стане на 100% готов, ще го използваме“, допълни наставникът на „сините“.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма