Левски става първият футболен клуб в България с информационен канал в мобилната платформа Вайбър. Това стана ясно на днешната пресконференция на "сините".

"На прага сме да започнем партньорство с Вайбър, като част това ще има много събития и дейности. Радостно е, че инициативата идва от феновете, а и ние решихме като клуб да се включим активно", обяви изпълнителният директор Красимир Иванов.

"Създаваме информационен канал във Вайбър. Това ще бъде нещо, което досега не е правено от български клуб. Реално ще може да се комуникира директо с всички привърженици на клуба. Стартираме с конкурс за изработка на стикери - от днес до 8 декември всеки дизайнер може да се включи със свое предложение. Каналът стартира началото на пролетния полусезон", обявиха пък привържениците на Левски.

"С тази инициатива Левски се нарежда до  Барселона, който стартира тази година във Вайбър. Има няколко клуба още, които също правят това. Ще има много инициативи, ще има предметни награди, но това ще бъде на по-късен етап", каза Александър Чакъров от Тръст "Синя България".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма