Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Левски спечели детския турнир в памет на Трифон Иванов за втора поредна година. Шест водещи отбора от страната от деца, родени след 1 януари 2007 г., спориха за отличията на стадион "Ивайло". 

На финала талантите от Левски надиграха домакина Етър с 3:0. Стивън Стоянчов откри за столичани в началото на мача. После възпитаниците на треньора Стефан Николов потърсиха изравнителен гол и имаха няколко чудесни възможности, но ударите или минаваха встрани, или вратарят на Левски се намесваше отлично. През втората част обаче Марио Бойчев бе изпуснат от защитата и реши мача – 2:0. До края след бърза атака Стивън Стоянчов вкара трето попадение и свое второ в двубоя.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Етърци можеха да върнат почетен гол в последната минута, но Преслав Денев пропусна дузпа. 

За Левски игра и Валери Божинов - младши. Талантливият наследник на футболната ни звезда сега носи екипа на "сините", след като преди това игра в школата на ДИТ. 

Четирима бивши съотборници на покойния Туньо от националния отбор дойдоха за награждаването – националният селекционер Петър Хубчев, председателят на Зоналния съвет на БФС Бончо Генчев и треньорите на Етър Красимир Балъков и Илиян Киряков. Там бе и майката на Трифон – леля Маринка, дъщерите му Галя и Даяна, зам.-кметът на Велико Търново проф. Георги Камарашев, шефът на ОС на БФС – Габрово Георги Трендафилов и др.

Купата и златните медали на Левски бяха връчени от леля Маринка и Бончо Генчев. Малките етърци получиха сребърните медали и купа от проф. Георги Камарашев и Краси Балъков.

Трети стана бургаският Черноморец 1919, победил в малкия финал с 3:2 ЦСКА с голове на Николай Няголов (2) и Димитър Кирилов, за "армейците" – Румен Колев и Юли Гагов. Бургазлии бяха наградени от Илиян Киряков, Георги Трендафилов и Иван Момински. 

На пето място е Берое след 6:0 срещу Локомотив (ГО) с попадения на Светослав Георгиев, Мирослав Стоянов (2), Виктор Иванов, Живодар Жеков и Виктор Бояджиев.

По традиция бе отличен и най-добрият защитник на турнира. Ценната статуетка на името на Трифон Иванов стана притежание на Мартин Здравков от Левски. Талантът получи приза си от селекционера на националния отбор Петър Хубчев.