Много хора уважиха представянето на автобиографията на Аспарух Никодимов "С ЦСКА в сърцето". Сред тях бяха босът на „червените” Гриша Ганчев и голяма част от славните ветерани на „армейския” клуб, както и представители на спортно-техническия щаб и някои футболисти на тима.

На събитието в една от залите  на Националния стадион „Васил Левски” дойдоха и трима бивши футболисти на Левски Кирил Ивков, Георги Цветков и Красимир Борисов.

Сред гостите бяха и двама представители на Лудогорец – ветераните на ЦСКА Спас Джевизов и Методи Томанов.

"Искам да поздравя всички гости на г-н Никодимов. Да им пожелая здраве. Виждам, че залата е пълна с армейци. Има и левскари. Пожелавам ти, бате Паро още 100 години да пишеш. Най-вече да си здрав. Бяхте художници на терена и ти, и Пената, сега сте писатели. Живот", сподели Гриша Ганчев пред гостите на събитието.

"Здраве ви желая на всички големи легенди на ЦСКА. На 5-и май на "Васил Левски" цялата армейска общност да се съберем. Големи награди сме приготвили. Да се почетат нашите велики спортисти, защото ЦСКА е велика сила. ЦСКА е начин на живот, ЦСКА е фанатично нещо", добави шефът на „червения” клуб.

Автобиографичната книга на Аспарух Никодимов е написана със съдействието на журналистите Станил Йотов и Цецо Дерменджиев.
Снимки: Георги КОЛЕВ/БЛИЦ