Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи поредното си ексцентрично изявление. Босът спря пред журналистите за коментар след след контролата с кипърския АЕЛ Лимасол, загубена от пловдивчани с 0:2.

"Контролата е преглед на това кой ще остане и кой няма да остане. Какво ще стане с тези, които бяха на проби ли?Половината си тръгват още сега. Чака ги самолета и...тръгват.

Държа на българското и ще налагаме юноши. Стига вече сме си правили експерименти. Едно 16-годишно момче днес, 37-и номер, беше по-добро от половината дошли на проби, взети заедно. Програмата за първенството не ме притеснява. Аз дойдох в Локомотив като бяхме последн, с нула точки. Пак наваксахме. Бихме Левски. това мен ме вкара във футбола. Проблеми ли? В Локо никога не е имало проблеми и никога няма да има. 

Спекулира се с финансовите неща, но както виждаш - всички са тука. Керванът си върви. Всички са тук, ние си вярваме. Когато в един колектив има доверие, тогава нещата вървят. Ние вече две години градим колектив и мисля, че ще постигнем много", коментира Крушарски.

 Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа