Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Публикуваме писмо, изпратено до БЛИЦ СПОРТ, от възрастен фен на Левски. В него запалянкото недоволства от пълната неяснота относно мача по случай 75-годишнината на Георги Аспарухов. Както и от случващото се в последните сезони в любимия му отбор.

Предлагаме ви писмото без редакторска намеса:

"Здравейте, казвам се Иван Стоименов. На 68 години. Живея и работя в Канада. Аз съм голям левскар с огромно синьо сърце. Сърце, което е разбито в последните години от случващото се в моя отбор. Преглътнах всичките неудачи и провали, колкото и трудно да ми беше. Но върхът на всичко е гаврата с Гунди. С моя идол, с идола на милиони левскари, със символа не само на Левски, но и на България.

На 4 май се навършиха 75 години от рождението му. Обещанието беше, че ще се организира голям приятелски мач със световноизвестен отбор. Посрещнах с овации идеята. Но какво се получи. Първо беше Бока Хуниорс с дата 18 август. Впоследствие аржентинският клуб отказа да пътува до София. После Милан с дата 11 август. Вчера останах шокиран, когато прочетох, че срещата с италианският гигант се отлага.
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)
Това е меко казано гавра с паметта на Георги Аспарухов. Срамно и позорно е! Как така никой не успя да уреди двубой с точен съперник, с точна дата и всичко да мине и замине така, както подобава. Така, както заслужава Гунди. Защото това е мач в негова чест.

Не обвинявам организаторите на събитието, фирмата, която се е нагърбила със задачата. Не обвинявам и Спас Русев – човек, заслужаващ уважение. Обвинявам хората под него в Левски. Там е проблемът. Оттам идват всичките издънки, ако мога така грубо да се изразя. След като между шефа и отбора няма достатъчно добри капацитети, как да се намери съперник за годишнината от рождението на Георги Аспарухов. Как тимът да побеждава и да печели купи? Нямаме нито скаутско звено, нито кадърен спортен директор, нито перфектен маркетинг и реклама. Ако всичко беше така, както трябва да бъде, днес нямаше да чакаме от 2009 година титла и купа и щяхме вече да сме почели подобаващо паметта на най-голямата синя икона в историята.

Два пъти вече си променям полетите до България, за да се върна, за да отида на стадиона, за да съм част от хилядите, с които ще си спомня за Гунди и ще си поплача. И питам – колко още трябва да чакам аз и милионите други привърженици на Левски. Не само за въпросния мач, а изобщо за добрите дни на „Герена”?”
Иван СТОИМЕНОВ