Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски предупреди новия капитан на тима Дани Кики, че скоро може да го забие на пейката, заради поведението му извън те­рена. Босът на "черно-белите" достигна нови висини, като заяви, че "няма да позволи банда гейове да му дава наклон на оная работа". Междувременно спортният директор на "смърфовете" Чавдар Цветков призна, че неколкократно е настоявал пред Крушарски Камбуров да бъде върнат на "Лаута", но безуспешно.

"Няма да търпя гле­зотии. Да ми се снима с фланелки и да обяснява с кой може и кой не мо­же", отсече босът по повод подкрепата, ко­ято Кики изрази за големия голмайстор на пловдивското Юве Мартин Камбуров.

"Няма да дам банда гейове да ме команд­ват. Никой не може да ми даде наклон на оная работа. Аз реша­вам. Ако трябва, само с юноши ще играем, но ще постигнем не­що. Момчета показ­ват, че заслужават да се насочим към тях. От лигльовци ми писва. Досега бях с Пената, кой­то знаете какви мачове и къде е играл. Все по 90 минути, тия сега след 50-ата не могат. Имам бизнес и ми казват кога ще ми преведат пари. Щом го сторят, се разплащам. Както стана. Тези, кои­то работят за мен, трябва да го правят съвестно и професио­нално. Така разбирам нещата", отсече босът.

"За Камбуров няма какво да ме питате. Аз конфликт с него ня­мам и не мога да имам. Предложих му или да поеме управле­нието, или да си седне на гъза и да осъзнае кой е шефът. Научил съм нещо от съблекалнята, после защо му търся сметка. Това си е моя работа. Като иска, да идва и да управлява. Даже ще му давам пари. Щом не иска, трябва да се съобразява с това кой кара влака", отсече ексцентричният футболен шеф пред "Меридиан Мач".

Спортният дирек­тор на Локомотив и един от най-близки­те приятели на Христо Крушарски - легендата Чавдар Цветков, пък обясни, че не е в състояние да убеди клубния бос, че Мартин Камбуров трябва да бъде върнат в тима. "Аз съм от тези, които най-много ис­кат да се върне, за­щото знам колко е важен за отбора и за клуба като цяло. Не ме слушат и не мога да убедя Кру­шарски. Повтаря ми: "Не, не и не!" И той е с характер и чувства обида. Как­во да направя? Ня­ма обаче никаква война, колкото и да ви се иска. Просто двама мъже с ха­рактер си имат сво­ята позиция. Два­мата трябва да ре­шат какво да правят. Само те могат да изгладят проблема. Всякакви опити за намеса отстрани няма да доведат до нищо добро."