Изпълнителният директор на проекта "ЦСКА-Възраждане" Красимир Георгиев говори пред "Тема Спорт" за моментното състояние на клуба. Той изрази песимистично мнение за бъдещето на "червените".

"Не е изненада фактът, че ЦСКА не стартира добре в пър­венството. Всичко това се дължи на пълната липса на яс­нота около финансирането на клуба. Като страничен наблю­дател чувам само, че се разчи­та на продажбата на акции. Добре, но тези акции могат да бъдат продадени веднъж. Не може ръководството посто­янно да емитира нови и нови и да ги продава до безкрай. Не става ясно дали новите собственици имат конкретен план за бъдещето, или пак се работи на парче. Въпросните английски партньори според мен няма да дадат и стотин­ка", заяви Георгиев.

"Не съм оптимист за бъде­щето на ЦСКА. Не знам как клубът ще се избави от кризата. Не е яс­но дали отборът ще може да доиграе сезо­на. На феновете не се казва нищо. Да си купиш акции, това означава да си дадеш парите, които да бъдaт похарчени за нещо. Кое е това "нещо" обаче, никой не може да знае, защото няма прозрачност. Всичко това ме кара да си мисля, че шансовете на ЦСКА да оцелее са минимал­ни", коментира той.

"В спортно-технически план също не блестим. Но все пак отборът бе събран, колкото да има 18 играчи в него. Целта не бе да се гради шампионски състав. А и как да се направи, след като се разчита само на свободни агенти. От години насам в клуба се изливат огром­ни суми, които после си изти­чат ей така. Не се обръща вни­мание на школата, а се блъс­кат пари за чужденци със съм­нителни качества", завърши изпълнителният директор на "ЦСКА-Възраждане".