Левски се наложи трудно с 3:2 като гост на Черно море в среща от 24-ия кръг на Първа лига. След края на мача треньорите на двата тима изразиха недоволството от съдийството на Станислав Тодоров и неговите колеги.

"Сините" претендираха, че в 16-ата минута не са получили дузпа за игра с ръка на Даниел Димов в наказателното поле. Освен това според тях Мариян Огнянов е трябвало да бъде изгонен  с два жълти още през първото полувреме. Халфът на Черно море спря контраатака на столичани, удряйки с ръка топката в центъра на терена. Главният арбитър отчете нарушението, но не го санкционира, като това щеше да му е втори картон в мача. От Левски също така не са убеди, че Антонио Вутов е бил изгонен заслужено с директен червен картон през второто полувреме.

Гневен от съдийските решения остана и Илиан Илиев, който смята, че много атаки на тима му са били спирани със страни отсъждания.

"Лошото е, че остава един горчив привкус, че други хора решават как ще се развият мачовете, каза треньорът на Черно море, изразявайки несъгласие с някои отсъждания.

Предлагаме ви кадри от спорните ситуации, от които може да прецените кой от двата отбора е по-ощететен: