Дербито между ЦСКА и Левски завърши при резултат 0:0 на стадион "Васил Левски". Срещата не показа много футболни достойнства, а в няколко ситуации футболистите в синьо и червено имаха претенции към отсъжданията на съдията Станислав Тодоров.

Първото положение бе в 39-ата минута, когато Живко Миланов влезе в краката на Али Соу в наказателното поле, но не последва сигнал.


В 63-ата минута Паулиньо се нахлуваше  внаказателното поле на ЦСКА, а на границата бе повален от бранител на "червените". Тодоров не даде сигнал за нарушение.


В 70-ата минута бе свирена странна засада. Бранител на Левски опита да изчисти топката, тя се удари в негов съотборник и отиде при Евандро. Съдиите отсъдиха засада, каквато нямаше.


В 73-ата минута топката удари ръката на Нганиони в наказателното поле на Левски и "червените" претендираха за дузпа. Съдията показа на футболистите на Любо Пенев, че ръката е била в естествено положение до тялото и не отсъди наказателен удар.


В 75-ата минута Антов покоси Паулиньо и "сините" имаха претенции за втори жълт картон за младия играч на ЦСКА, но такъв не последва.
 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019