Дебютиралият с победа начело на "Левски" Николай Костов похвали футболистите си след успеха с 2:1 като гост на Берое в срещата от 13-ия кръг на "А" група.

"Доволен съм от старанието на играчите. Не трябваше да се очакват чудеса, защото съм от малко време с играчите", коментира Костов след края на двубоя.

"Тази победа срещу противник като Берое е плод на доста сериозна работа и отношението на всички играчи не само в днешния мач, но и на тренировките. Показахме добра организация и от това съм доволен. Трябва да продължаваме да работим по организацията на играта... във фаза "атака", изнасянето на топката и притежанието й. Днес се видя, че има положителна промяна в отбора. Доволен съм. Поздравявам всички играчи и феновете ни", продължи спецът.

"На пресконференцията ми преди мача ви казах, че съм много изморен и спя едва по 4-5 часа, за да намалите въпросите към мен. Наистина съм изморен, но сега ще мога да се наспя. Но това не е най-важното. Радостното е, че победихме", каза още Николай Костов.