Нападателят на Славия Ивайло Димитров - Косъма, коментира победата над Септември с 2:0. Той откри резултата още в 11-ата минута с хубаво изпълнение.

"Получи се доста интересен мач. Радващото е, че победихме. Все пак от началото на първенството нямахме успех. Много важно беше да излезем пределно мотивирани и да вземем трите точки. Можеше да го направим с по-изразителен резутлата, но и два гола е добре.

Бяхме запознати много добре с играта на Септември. Знаехме, че трябва да ги изненадаме с по-бързи пасове напред. Получи се - вкрахаме два гола и изпуснахме още три - четири. Изцяло изпълнихме тактическите указания на старши треньора.

От идването на Загорчич вървим по възходяща линия. Надявам се да я задържим колкото се може по-дълго, заяви Димитров.

- И срещу Берое очаквам отново да сме тактически много добре подредени и да си използваме положенията. Надявам се да се поздравим с победа.

Добро начало на сезона за мен, но накрая ще гледаме с колко гола ще завърша и на кое място ще финишира отборът. В момента съм се концетрирал изцяло върху представянето ми в Славия. Имам договор до зимата. Мисля да си го изпълня и след това ще мисля, ако евентуално има интерес към мен от други отбори. Чувствам се доста добре. С всеки изминал мач трупам самочувствие и все по-голяма увереност."


БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма