Селекционерът на националния ни тим по футбол Петър Хубчев не бе съвсем доволен, въпреки че България победи Казахстан с 2:1 след гол на Николай Бодуров в последната секунда.

"Не съм съвсем доволен. Най-доброто е резултатът, но той е без значение. Няма как да коментирам на какво се дължи играта през второто полувреме. При всички положения контролите бяха полезни. Искам да има поне още една контрола преди мача със Словения, но ще е много трудно. Ще се опитаме все пак", сподели Хубчев след контролата на унгарска земя.

"Пак трябва да делим мача на полувремена. През първата част играта ни се получи, но ако се задоволяваме само по едно полувреме няма да свършим работата си докрай. Най-важното беше желанието на момчетата по време на тренировките. Много неща искам да променя занапред, но ще коментирам тези неща само в съблекалнята. Момчетата много добре разбраха думите ми за физическата им подготовка, наясно са. Доброто от това е, че опитаха да стигнат до максимума на моментните си възможности", допълни наставникът на родните "трикольори".