Селекционерът на националния ни отбор Петър Хубчев похвали футболистите си за мъжеството, което са демонстрирали при гостуването на Кипър от Лигата на нациите - 1:1. След равенството България и Норвегия имат по 10 точки, като в понеделник ще стане ясно кой от двата отбора печели групата. От 21:45 часа "трикольорите" приемат Словения на "Васил Левски", а скандинавците гостуват в Кипър. Норвегия продължава да оглавява класирането заради по-добрата си голова разлика - 5:2 срещу 6:4 за България. 

"Откакто съм в националния отбор, това е един от мачовете, в които показваме най-голямо мъжество и хъс. Няма да позволя на никого да каже нещо против отбора и момчетата. Ние си имаме нашите възможности и граници", коментира Хубчев пред БНТ непосредствено след края на двубоя.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Във футбола резултатът е най-важен. Преди имаше друга статистика. Имахме четири удара и три гола. Сега ударите са много, но нямаме точките. За мен беше важно желанието, но трябва да надграждаме и да прибавяме, към това, което правим. Това е хубаво, че става традиция, но трябва и майсторство. Трябва късмет и майсторство. Едното без другото не става“, продължи героят от САЩ`94.

"Много хора ме обвиниха в началото, когато казах, че не обещавам класиране. Продължавам да съм на тази позиция. Преди мача имаше въпроси дали ще следим резултата от другия мач. Интересувахме се само от нашия. Накрая ще бъде много хубаво, ако бъдем първи, но се съсредоточавам само върху мача със Словения. Присъединявам се към мнението на треньора на Кипър, че Словения е най-класният отбор в групата", добави Петър Хубчев.